Op zondag 23 oktober organiseert N-VA Herentals voor haar leden en alle sympathisanten een wandeltocht door Snepkensvijver.Het unieke natuurdomein is uitzonderlijk toegankelijk onder leiding van een deskundige gids.




N-VA Herentals voorzitter Arnout De Cuyper : 'Met de gemeenteraadsverkiezingen in het verschiet, wordt het een belangrijk jaar voor N-VA Herentals. Het gaat goed met de afdeling. Ons ledenaantal stijgt nog elke maand.

Het wordt zondag heel mooi weer : volop zon en 18 graden.  Een unieke kans voor al onze sympathisanten en leden om elkaar wat beter te leren kennen op dit gezellige familiemoment op Snepkensvijver.

De wandeltocht start om 14 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de wandeltocht voorzien we een drankje en een hapje in de vogelkijkhut. Daarna trekken we met de liefhebbers nog richting Tennisclub Ter Heyde voor een afsluiter.

De wandeling vertrekt om 14 uur aan het N-VA-logo net achter de kijkhut aan de Lichtaartseweg. Het gebied is echter moeilijk toegankelijk met kinderwagens en buggy’s. Iedereen is welkom.'